Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Δήλωση του Δημάρχου Πύδνας Κολινδρού κ. Ευάγγελου Πολύζου

Για την ενημέρωση των αναγνωστών των ηλεκτρονικών και έντυπων μέσων ενημέρωσης αλλά και για την αποκατάσταση της προσπάθειας παραποίησης της αλήθειας από την αδιόρθωτη παράταξη του κ.Λαγδάρη παραθέτουμε αυτούσια την από 01/01/2011 δήλωση του Δημάρχου Πύδνας-Κολινδρού κ. Ευάγγελου Πολύζου:
" Όπως ανέφερα και στην έναρξη της πρώτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του νέου μας Δήμου, στόχος δικός μας είναι να λειτουργήσουμε συναινετικά για να πάμε μπροστά την Βόρεια Πιερία. Στο πλαίσιο αυτό, πρότεινα ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Κώστας Δανιηλίδης να συμμετάσχει σε μία από τις δύο Επιτροπές, ώστε να υπήρχε εκπροσώπηση απ'όλους τους συνδυασμούς.
Δικαίωμα της μείζονος αντιπολίτευσης ήταν να προτείνει πρόσωπα και από τους δύο συνδυασμούς της μειοψηφίας. Όμως, δεν πρότειναν τον κ.Δανιηλίδη που είναι τρίτος συνδυασμός, με αποτέλεσμα να παραβιάζετε αυτό το οποίο έθεσα ως αρχη όταν έθεσα υποψηφιότητα αλλά και όταν εκλέχτηκα Δήμαρχος.
Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το ότι δεν ακολουθήθηκε αυτή η διαδικασία και δεν θέλησε η μείζονος αντιπολίτευση, κατά τρόπο πεισματικό, αρνητικό και απαράδεκτο να συμμετέχει σε κάποια επιτροπή και η ελάσσονα μειοψηφία, ο συνδυασμός της πλειοψηφίας ψήφισε "λευκό". Αν ο νόμος επέτρεπε θα ψηφίζαμε εμείς τον εκπρόσωπο του τρίτου συνδυασμού ώστε οι επιτροπές να απαρτίζονται από πρόσωπα όλων των παρατάξεων που συμμετάσχουν στο Δημοτικό Συμβούλιο και τους εξέλεξε ο λαός της Βόρειας Πιερίας."

Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων
   Δημάρχου Πύδνας- Κολινδρού
      κ. Ευάγγελου Πολύζου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου