Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Μήνυμα του υποψήφιου Δημάρχου Πύδνας Κολινδρού κ. Ευάγγελου Πολύζου

Φίλες και φίλοι.

Στις 7 Νοεμβρίου καλούμαστε να δώσουμε λύση στα πολλά και μεγάλα προβλήματα του τόπου μας. Η λύση των προβλημάτων αυτών αναμφισβήτητα είναι συνάρτηση πολλών γεγονότων: διάλογος, εντιμότητα, ειλικρίνεια, σωστός προγραμματισμός, εμπειρία, και προπαντός σκληρή δουλειά και γνώση προβλημάτων.
Σίγουρα εκτός από τα παραπάνω ένας σημαντικός παράγοντας για την επίλυση των προβλημάτων του Νέου Δήμου είναι και η διαπραγματευτική δύναμη της δημοτικής αρχής, δύναμη που εξαρτάται και από το ποσοστό της λαϊκής βάσης, στο οποίο και στηρίζεται.
Φίλες και φίλοι.
Δεν αποτελεί σχήμα λόγου ότι και ο πλέον δύσπιστος των εκλογών αυτών δεν αμφιβάλλει για το αποτέλεσμα. Μένει λοιπόν να δούμε με ψυχραιμία, χωρίς φανατισμούς και πάθη, το συμφέρον του τόπου μας, που δεν είναι άλλο παρά η μεγάλη λαϊκή στήριξη του υπερκομματικού συνδυασμού «ΔΥΝΑΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ» ο οποίος αποτελεί τη μόνη εγγύηση για την επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας.
Πιστεύω ότι είναι η μοναδική ευκαιρία για όλους μας, ανεξάρτητα από την κομματική μας τοποθέτηση και τις τυχόν άλλες ανθρώπινες αδυναμίες, να δούμε την αλήθεια κατά πρόσωπο και να οδηγηθούμε στο δρόμο της ευημερίας και του συμφέροντος του Νέου Δήμου.
Μοναδικός μας σκοπός είναι η ανάπτυξη και η πρόοδος του τόπου μας, η καλυτέρευση της ζωής και η αγάπη των συμπατριωτών μας.
Φίλες και φίλοι.
Δεν υπάρχουν περιθώρια για πράξεις και ενέργειες που δεν έχουν σχέση με τα προβλήματα του Δήμου μας.
Τώρα έχουμε δημοτικές εκλογές.
Τώρα έχουμε μπροστά μας την πρόοδο ή όχι του Δήμου μας
και το μοναδικό μας κριτήριο στις 7 Νοεμβρίου δεν πρέπει και δεν μπορεί να είναι άλλο παρά ο σκοπός αυτός.
Το χρέος απέναντι στο παρόν και στο μέλλον του Λαού του Νέου Δήμου, δεν επιτρέπει ούτε αμφιβολίες ούτε δισταγμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου