Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Απάντηση του υποψήφιου Δημάρχου Πύδνας Κολινδρού κ. Ευάγγελου Πολύζου στα όσα αναφέρει στην Εφημερίδα Διον news ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Λαγδάρης Ευάγγελος

" Η νέα αυτοδιοικητική αρχιτεκτονική του Προγράμματος Καλλικράτης δημιουργεί νέα δεδομένα για τις νέες αυτοδιοικητικές μονάδες που συγκροτεί. Το νέο δημοτικό περιβάλλον θα στηθεί στους προϋπάρχοντες Δήμους και πάνω στα δυνατά αυτά θεμέλια θα οικοδομηθεί η νέα αυτοδιοικητική πραγματικότητα. Το ζήτημα είναι ποιοι θα κληθούν να αναλάβουν τα ηνία !! Χρειάζεται εμπειρία, ικανότητα, διείσδυση στις αυτοδιοικητικές χρηματοδοτήσεις σε εγχώριο και ευρωπαϊκό επίπεδο.
Οι καιροί είναι δύσκολοι και τα χρήματα λίγα. Οι διχαστικοί αφορισμοί ότι κάποιοι εκπροσωπούν το παλιό φανερώνουν ένδεια επιχειρημάτων αλλά και αδυναμία να αντιμετωπίσουν τους έμπειρους πολιτικούς. Το επιχείρημα ότι τάχα κάποιος είναι ηλικιακά νεότερος την στιγμή που κλείνει στην πολιτική πάνω από μια δεκαετία είναι αστείο. Με την ίδια λογική όσοι απέτυχαν στις εκλογές θα έπρεπε να αποσύρονται με την έννοια ότι και αυτών ο ιστορικός κύκλος έκλεισε…άλλα μάλλον δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Τον ιστορικό κύκλο των πολιτικών τον κρίνει ο λαός !!! Αυτό θα πει Δημοκρατία !!
Στην Πιερία όλοι γνωριζόμαστε. Όλοι ξέρουν το έργο που άφησε τόσο ως Δήμαρχος όσο και ως εκπρόσωπος του Κοινοβουλίου ο κ. Ευάγγελος Πολύζος. Στα αυτοδιοικητικά η εμπειρία του δεν περιορίστηκε, όπως άστοχα και παραπλανητικά υποστηρίζουν, στον Δήμο Κολινδρού αλλά αποτέλεσε Πρόεδρος του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Βόρειας Πιερίας και Πρόεδρος στο Συμβούλιο Περιοχής 7ης Εδαφικής Περιφέρειας, Πρόεδρος της Τ.Ε.Δ.Κ. Νομού Πιερίας και Πρόεδρος της Πιερικής Αναπτυξιακής. Ως εκπρόσωπος του Κοινοβουλίου έτρεξε για όλους τους Δήμους ανακαλύπτοντας αυτοδιοικητικές χαραμάδες χρηματοδοτήσεων για όλους.
Εύχομαι η συζήτηση να επικεντρωθεί στην ουσία που είναι η Ανάπτυξη της Βόρειας Πιερίας και όχι τα εφηβικά διλήμματα νεότερων. Στις δύσκολες στιγμές που διανύουμε τόσο ως Δήμοι όσο και ως έθνος απαιτείται σύνεση και σοβαρότητα. Ο κ. Λαγδάρης δικαιούται να αναγνωρίσει το ατόπημα του και να πάψει να εκδίδει πιστοποιητικά συμμετοχής στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Οι πολιτικοί κρίνονται από τον λαό. Ο λαός ξέρει και κρίνει το έργο του καθενός. Το πέρασμα του Ευάγγλεου Πολύζου από την τοπική αυτοδιοίκηση είναι η εγγύηση του. Το πολυπληθές έργο των 6,5 δισεκατομμυρίων αποτελεί την δέσμευση του για ακόμα καλύτερες μέρες και ισάξια έργα. Η απορία είναι τι έργο έχει να δείξει ο συνυποψήφιος κ. Λαγδάρης ως εγγύηση για την ανάδειξη του στον Δημαρχιακό θώκο. Ρωτάμε εδώ ρωτάμε εκεί κανείς δεν γνωρίζει να μας πει τίποτα. Μήπως και αυτό είναι ένα ακόμα από τα πολλά του παραπλανητικά διλήμματα; Τέλος τι χρέος άφησε στον διάδοχο του ο κ. Λαγδάρης και τι ταμειακό υπόλοιπο ο κ. Ευάγγελος Πολύζος ; "

Γραφείο Τύπου Υποψήφιου Δημάρχου Πύδνας Κολινδρού κ. Ευάγγελου Πολύζου

44 σχόλια:

  1. Kαλορίζικο το μπλογκ σου αγαπητέ συγχωριανέ.

    Πάμε στο ψητό:

    1)Ενδιαφέρει κανέναν κύριε Πολύζο τι κάνει ο κύριος Λαγδάρης και κάθε Λαγδάρης,Δανιηλίδης και οι υπόλοιποι ή μας ενδιαφέρει τι θα κάνετε εσείς για το Δήμο Πύδνας,που μας έβαλε η νυν κυβέρνηση?

    2)Τι στάση θα κρατήσετε για τον εμπαιγμό της κυβέρνησης στο θέμα της μεταφοράς της έδρας από τον ΚΟΛΙΝΔΡΟ στο Αιγίνιο?
    Εκτός κι αν δε κρατήσετε...

    3)Γιατί αποφασίσατε να κατεβείτε για δήμαρχος Πύδνας αφού αλλά λέγατε στη λαϊκή συνέλευση του Δήμου μας στον Κολινδρό κατά τα γνωστά γεγονότα και άλλα κάνετε?

    4)Έχετε στο μυαλό σας πλάνο για το τι θα κάνετε με το μέλλον του Κολινδρού και τη περαιτέρω δικαίωσή του,όπως εξάλλου μας ανακοίνωσε την ίδια μέρα και η τοπική ΝΔ(το κόμμα σας) μαζί με την απόφαση της λαϊκής συνέλευσης του Δήμου μας?

    Απαντήστε αυτά για αρχή και υπάρχει συνέχεια.
    Θα περιμένουμε...

    Ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν λέτε «Εύχομαι η συζήτηση να επικεντρωθεί στην ουσία που είναι η Ανάπτυξη της Βόρειας Πιερίας και όχι τα εφηβικά διλήμματα νεότερων» τι ακριβώς εννοείται;
    Σας πληροφορώ ότι τα εφηβικά διλήμματα των νεωτέρων, όπως εσείς τα αποκαλείτε κύριε πρώην Βουλευτά και κύριε πρώην Δήμαρχε είναι αυτές οι ανησυχίες όλως αυτών των νέων ανθρώπων που φεύγουνε εδώ και πολλά χρόνια από τον τόπο τους γιατί δεν βρίσκουνε δουλειά. Και ξέρετε και κάτι άλλο φεύγουνε γιατί έστω και οι λίγες δουλειές που υπήρχανε βλέπε ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ κάποιοι φρόντισαν να χαθούνε. Επίσης το μέλλον αυτών των νέων ανθρώπων που εσείς τους αποκαλέσατε εφηβικά καπρίτσια χάνετε μπροστά στην απροθυμία σας, βλέπε ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΑΙΓΙΝΙΟΥ όλων εσάς που ήσασταν υπεύθυνοι όλα αυτά τα χρόνια και επιμένετε να συνεχίσετε να είστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάάάάάάλισταααααα!!!!
    Κυρ Βαγγέλη ,καλά τα λες ,

    αλλά μπορείς να μου πεις και εμένα τον φτωχό και άμοιρο (γιατί άμοιροι είμαστε όλοι οι Κολινδρινοί και όχι μόνο αφού έχουμε εμπιστευθεί την μοίρα μας σε εσάς )
    Μπορείς να μου πεις , τι θα κάνεις για ΔΟΥΛΕΙΕΣ ?
    έκανες τίποτα όλα αυτά τα χρόνια για να βοηθήσεις τον τόπο σου σε δουλειές ? ?

    Ουσιώδη πράγματα Κυρ Βαγγέλη και όχι προεκλογικές υποσχέσεις του Κώλ....συγγνώμη για την έκφραση του πισινού .

    Μπορείς να μου πεις τι θα κάνεις για να βοηθήσεις όλους αυτούς τους κακομοίρηδες σαν εμένα και σαν την γυναίκα μου ?

    Θα μας βολέψεις στον Δήμο ?
    δεν χωράει άλλους ρε Βαγγέλη ,τους βόλεψες όσους μπορούσες.

    Θα μας βολέψεις στην Αγροτική Κολινδρού ?
    Να μην το συζητήσω αυτό .

    Θα μας βολέψεις στην Πυροσβεστική ?
    όπως έκανες σε ....ξέρεις σε ποιους να μην τα αναφέρω .

    Τι θα μας κάνεις ρε Βαγγέλη , που ο μαμημένος ο μισθός δεν φτάνει επειδή τον φάγατε ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ και το σινάφι σας !!!!

    Μπορείς να μου πεις φίλε Βαγγέλη ?

    Μήπως ρε συ Βαγγέλη θα με βοηθήσουν οι δημοτικοί σου σύμβουλοι ?
    Γιατί τα περισσότερα άτομα που ακούω , δεν μπορούν να χωρίσουν για δυο 2 γομάρια άχυρο !!
    όχι θα έρθουν να σκύψουν πάνω στα προβλήματα μου.

    Γιατί θα μου μιλήσεις Βαγγέλη ?
    Για πατρίδα? Την κατέστρεψες Βαγγέλη ,
    Για θρησκεία?μας κάνατε να πιστεύουμε μόνο στο χρήμα .
    Για οικογένεια ? ακόμη θυμάμαι τότε που κόντεψα να τρακάρω στου Στέλιου το σπίτι όταν η Αφρούλα πετούσε τα ρούχα και έπεσαν πάνω στο αυτοκίνητο.

    Βαγγελλάκη έκανες ένα λάθος με το Blog ,
    εσύ νόμιζες ότι είναι πανηγύρι εδώ , ή ότι είναι καμιά επιχείρηση που όλοι είναι υποχρεωμένοι να σου δίνουν χειραψία ,
    όχι Βαγγέλη , εδώ είναι internet και θα φας πολλές μούντζες και φάπες .

    Ξέρεις Βαγγελάκο , ότι έψαχνε μια φίλη της γυναίκας μου δουλειά και περνούσαν την εβδομάδα με 20 ευρώ ? ? ?
    Μην νομίζεις πως εμείς είμαστε καλύτερα ...όλοι
    έτσι είναι!!
    Εσύ Βαγγέλη έμεινες καμιά φορά με 20-30 ευρώ στην τσέπη για μια εβδομάδα ?
    Τα παιδιά σου Βαγγέλη έμειναν?
    Ούτε τεμπέληδες είμαστε Βαγγέλη ούτε τίποτα
    άτυχοι είμαστε Βαγγέλη και ίσως όχι κομματικοποιημένοι ,ίσως να φταίει και η στιγμή που δεν σε γλύψαμε όσο έπρεπε , όταν έπρεπε.

    Βαγγελάκο δεν ξέρω με την υποψηφιότητα σου τι επιταγή θέλεις να καλύψεις και προς ποιον αλλά να ξέρεις πως έκανες λάθος ,
    το καλύτερο θα ήταν να την είχες πέσει σε κανα νησί και να τρως την βουλευτική σου συνταξούλα παρά να ανέβεις σε αυτό το μαύρο χωριό που λέγεται Κολινδρός .....

    Αυτά τα λίγα Βαγγέλη είχα να σου πω ...προς το παρόν .
    Θα επανέλθω όμως Βαγγελάκη , και θα είμαι καυτερός , σαν να τρως καυτερή πιπεριά ενώ έχεις αιμορροΐδες ...


    Και πες όλους αυτούς τους Μάγκες που σου κάνουν κονέ στα ιντερνέτια , πως τραβάω screenshoot την ανάρτηση του σχολίου μου και αν τυχόν σβηστεί η αλλαχθεί τότε θα τα ανεβάσω σε όλα τα site και όλο το ιντερνετ θα γελάει μαζί σας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στα ανώνυμα υβριστικά και ειρωνικά σχόλια που εκφράζουν την Κοινωνική και Πολιτική αλητεία παραθέτουμε το ανεπανάληπτο έργο του πρώην Δήμαρχου Βαγγέλη Πολύζο και της πέντε εκλογικές νίκες του ως Δημάρχου και Βουλευτή…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε συ Βαγγέλη αν μιλάς σε εμένα , δεν σε έβρισα.
    ένιωθα κάποια πράγματα και τα είπα.
    Εσύ βέβαια με έριξες στον καιάδα της ανωνυμίας .

    αλλά ρε Βαγγέλη να μην ξεχνάς κάτι όμως που πιθανόν οι blogers σου να μην το ξέρουν.

    Ανώνυμος ήμουν Βαγγέλη και τότε που ήθελες την ψήφο μου

    ανώνυμος ήμουν και τότε που ερχόσουν στην δουλειά μου να μου κάνεις χειραψία και αναγκαζόμουν να σου δώσω το χέρι γιατί φοβόμουν μην με κακό-χαρακτηρίσει το αφεντικό και με διώξει.

    Ανώνυμος Βαγγέλη ήμουν και τότε όταν με άφησε χωρίς δουλειά η Αγροτική να μεγαλώνω το παιδί μου.

    Ανώνυμος είμαι Βαγγέλη και τώρα, γιατί δεν ρώτησες τον Κύρκο να σου δώσει ονόματα με αυτούς που αγοράζουν νερό(30 ευρώ τον μήνα Βαγγέληηηηηη)

    Ανώνυμος ήμουν και τότε Βαγγέλη που μας φώναζες να βαρέσουμε παλαμάκια στην Ντόρα κάτω από το δημαρχείο.

    Ανώνυμος ήμουν και στην Λαϊκή συγκέντρωση που ζητούσες αποχή.

    Ανώνυμος ήμουν και τότε που νόμισες πως με ένα παλιοχάρτι
    που άφησες να βρομίζει το χωριό θα με ψήσεις για να δω πως οι άλλοι πολιτικοί θα μου κάνουν κακό.(Ναι μιλάω για την αντι-οικολογική κίνηση σου να αφήσεις προσπέκτους με την δήλωση σου)

    Ανώνυμος ήμουν και τότε που σε είδα στα έδρανα της πιο διεφθαρμένης κυβέρνησης που υπήρξε ποτέ

    Ανώνυμος ήμουν και τότε που με έστειλες να σβήσω την φωτιά στην Ζαχάρω και κράτησες τον πολυχρονεμένο σου στο σπίτι

    Ανώνυμος ήμουν και τότε που σε έστελνα στην βουλή να τσιμπήσεις την συνταξούλα και εσύ τα έκανες....να μην πω τι τα έκανες.

    Ανώνυμος ήμουν και τότε που σου χτυπούσα την πλάτη όταν έκλαιγες στο δελτίο ειδήσεων και φώναζες πως είσαι Καραμανλικός.

    Τότε Βαγγέλη δεν σε πείραζε που ήμουν ανώνυμος και τώρα σε ενοχλεί ? ?

    Ξέρω ρε συ Βαγγέλη πως δεν τα γράφεις εσύ αυτά που γράφεις αλλά βάζεις παιδάκια να το κάνουν στην θέση σου .
    Βαγγελάκη δεν ψηφίζω όμως ούτε κανένα παιδάκι , ούτε τον Μουμουλέκα για δήμαρχο ,εσένα ψηφίζω και περιμένω την δική σου απάντηση.
    Και αυτά περί ανωνυμίας άστα , δεν περνάνε ,τράβα πεστα αλλού , εκεί που δεν ξέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ένα από τα πολλά επώνυμα είναι το Πολιτιστικό Κέντρο που φέρει το όνομα Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Κολινδρού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φτάνει πια...!!!!! Όχι άλλο κάρβουνο, το όνομα Βαγγέλης Πολύζος πρέπει να διαγραφεί από την πολιτική...!!!!!!
    3 συντάξεις είναι υπέρ αρκετές.........τωρα ας πάρει σειρά και κανένας άλλος!
    Βαρεθήκαμε να είμαστε τα "πρόβατα" που τα κατευθύνει όπου θέλει "τσοπάνης"...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν και δε καταλαβαίνω προς τι,πώς και που αποσκοπεί η απάντηση με το κτίριο του πρώην Γυμνασίου κολινδρού,εξακολουθείτε να μην απαντάτε σε κανένα ερώτημα που σας έθεσαν οι παραπάνω σχολιαστές.
    Μάλλον στέρεψε η επιχειρηματολογία σας ή μας απαξιώνετε.
    Αλλιώς δεν εξηγείται...
    Παρακαλώ να αναθεωρήσετε ώστε να κάνουμε ουσιαστικό διάλογο με επιχειρήματα κι όχι με αόριστες εκφράσεις.
    Με σας όμως κι όχι με άλλον για σας.

    Και οι υπόλοιποι σχολιαστές να ρίξουν τους τόνους για να μπορέσουμε να αλληλοεπικοινωνήσουμε όμορφα κι ωραία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν και δεν είμαι Κολινδρινός, αλλά τακτικός επισκέπτης του Κολινδρού, θα ήθελα να πω στον φίλο που υπογράφει με το ψευδώνυμο Kolindrock και διαμαρτύρεται ότι δεν είναι ΑΝΩΝΥΜΟΣ πως όσοι είναι επώνυμοι δεν κρύβονται πίσω από ψευδώνυμα και υποκοριστικά. Πολύ δε περισσότερα αυτοί που έχουν το θάρρος της γνώμης, που ασκούν κριτική και που περιμένουν απαντήσεις από επώνυμους. Αναρωτιέμαι όμως ποιος οραματίστηκε και άλλαξε τον Κολινδρό κάνοντας όλα αυτά τα έργα που κάθε καλόπιστος Κολινδρός αλλά και επισκέπτης θαυμάζει. Χαρακτηριστικά αναφέρομαι στο αθλητικό κέντρο, βιολογικό, δίκτυο υδροδότησης & άρδευσης, πλατείες, πάρκα πολιτιστικό κέντρο, κυβόλιθοι κλπ. Εγώ σαν επισκέπτης γνωρίζω από συγχωριανούς σας πως τα υλοποίησε αυτό που μερικοί από εσάς, επειδή έτσι σας βολεύει, αποκαλούσατε τρελός και ειρωνικά λέγατε << Αρέ χάζεψεν η Βαγγέλ'τς τι ΄ναι τούτα απ' λέγ' ότ' θα 'καμ. Γένουντι αυτά μεσ' τσβατσνιές κι στ' 'ρμάνια>>?????.
    Γιώργος, τακτικός επισκέπτης και λάτρης του Κολινδρού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ναι ρε φιλαράκια
    Kolindrock, Kolindrinamaslatia και λοιποί, όντως είστε ανώνυμοι, πώς να το κάνουμε δηλαδή.

    Και εσένα Κολινδρινέ Ροκά έχω λογάκια να σου πώ.
    Άκου:
    Το ότι έχασες την δουλεία σου στην Αγρ.Κολινδρού να πας να το πεις σ΄αυτούς τους 4-5 που την κατάκλεψαν.

    Αν σηκωνόσουν να κάνεις χειραψία τον Πολύζο, για να μην σε διώξει το αφεντικό σου είσαι άξιος της μοίρας σου, και χωρίς αξίες.

    Το πιο εύκολο και μικροπρεπές είναι να τους βάζεις όλους σε ένα τσουβάλι και να λες: Κλέψανε, Φάγανε, Ρημάξανε.

    Μήπως ο Πολύζος ήταν ποτέ Πρωθυπουργός και δεν το ξέρω ; Τον κατηγορείς για πράγματα που ούτε ο πρωθυπουργός δεν θα στα έλυνε.

    Το πόσο αγαπάς εσύ τον Κολινδρό φαίνεται, από το ότι τον αποκαλείς και Μάυρο.

    Άλλο ένα σημείο που φαίνεται το μίσος σου για τον Πολύζο είναι ότι αναφέρεσαι σε προσωπικά του πράγματα. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ! ! ! Εκτός και αν δεν είσαι αρσενικός.

    Στο δια ταύτα καθίστε λοιπόν εκεί στο blogaki σας εσείς οι 6-7 να τα λέτε, κλάψτε, χαρείτε, κάψτε τον τόπο σας και καληνύχτα.

    Μου έμαθες και το screenshot παναθεμά σε γελάσαμε χα ! χα !

    Υ.Γ.
    Προς Ανώνυμο

    Ο Πολύζος παίρνει 2 συντάξεις. Μια από 25 χρόνια δουλειάς σαν Δημοτικός Υπάλληλος και μία σαν Βουλευτής.
    Με την αλλαγή του Νόμου και το πλαφόν που θα μπεί (καλά κάνουν) αν εκλεγεί Δήμαρχος δεν θα πληρώνεται.

    Τόσο Απλά ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πρώτα από όλα να ευχαριστήσω τους 2" ανώνυμους "
    για τα σχόλια και για τις προτροπές περί επωνυμίας
    να τους ευχαριστήσω και να τους θυμίσω πως και αυτοί ...ανώνυμα απαντάνε ...(ΠΆΕΙ ΑΥΤΟ)

    Όσο για σένα ανώνυμε που θεωρείς πως φταίει η διοίκηση της αγροτικής ,
    σε ενημερώνω πως έχουν γίνει δικαστήρια για να αποδειχθεί η όχι η αθωότητα των διοικούντων δεν θα σου πω τι έχει αποδείξει η δίκη
    ...εν αντιθέσει δεν μπορεί να γίνει καμία απολύτως δίκη "ηθικής" για τον λόγο που ο πολύζος ανακάτεψε τα πράγματα.

    Όσο για το αν είμαι άξιος της μοίρας μου που συνεχίζω να δίνω χειραψία , σε ενημερώνω πως δεν έχω και κάτι άλλο να κάνω ....
    έτσι δεν είναι Νικολάκη ?
    η μήπως να σε πω και με το επίθετο ?
    τεμπέλη του κερατά που θα τολμήσεις να μιλήσεις για εμένα ...άεργε !!!

    είπα για την κυβέρνηση ,Ναι, ο Πολύζος υπήρξε μέλος της πιο διεφθαρμένης κυβέρνησης που υπήρξε ποτέ στην Ελλάδα είτε το θέλουμε είτε όχι Αυτό έχει αποδειχθεί και δεν αλλάζει.
    Δεν θα τα έλυνε ούτε πρωθυπουργός ?
    ας μην έκανε βαρυσήμαντες πολιτικές δηλώσεις (σαν πρωθυπουργός)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. kolindrock ακου:
    Καταρχάς δε με λενε Νικολάκη (μην βγαζεις ονοματα στη φορα αν δεν εισαι σιγουρος)
    Βλέπω ζορίστηκες απο αυτά που ακουσες, γιατί έμαθες στην ασυλία του άλλου blog που γραφετε οτι παπαριά θέλετε και δεν παιρνετε απαντήσεις.
    Μέχρι και ανθρώπους κατηγορείτε και ξεμπροστιάζετε επειδη δεν συμφωνουν μαζί σας, και το βράδυ στα καφενεία τους χαιρετάτε σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
    Αλλά μήπως νομίζετε οτι αυτοί δεν ξέρουν ποιοί είστε ;
    Συνεχισε να δίνεις το χεράκι σου σα καλό παιδί, και κρυμμένος απ΄το πληκτρολόγιο να ριχνεις μπινελίκια και να κλαίς.
    Πάρε και τους άλλους και άντε στο blogaki σας.
    Σας Βαρεθήκαμε εμπαθείς ε εμπαθείς.

    Υ.Γ.
    Διαβάζω στο blogaki σας για το αποτέλεσμα των εκλογών.
    Όποιο και να είναι αυτό ένα είναι σίγουρο, εσείς πάλι θα τρέχετε να κρυφτείτε.

    Δεν θα ξανασχοληθώ μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Επειδή θίγεις και υποτιμάς το μπλογκάκι 20 συντακτών που δε φταίει σε τίποτα κι επειδή δεν απαντάς πουθενά σε ότι ερωτήσεις σου τέθηκαν,θα μιλήσουμε από εδώ και πέρα διαφορετικά.
    Ετοιμάσου για τη συνέχεια.
    Θα πάθεις τη πλάκα της ζωής σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για τον Kolindrock
    Φίλε μου εγώ δε ζήτησα από κανένα επώνυμο απάντηση απλά έθεσα τον προβληματισμό μου, πβς δηλαδή ζηταει ένας ανώνυμος που σκεί κριτική, απ΄΄αντηση από επώνυμο. Επί της ουσίας όμως δεν έγραψες λέξη. Και γα να είμαι πιο συγκεκριμένος ποιος από τους διετελέσαντες μέχρι σήμερα Δημάρχους του Κολινδρού οραματίστηκε καιυλοποίησε αυτά που εγώ προανέφερα. Περιμένω να μου απαντήσεις. Αυτά βέβαια ισχύουν κια για τα Κολινδρινά μασλάτια.
    Γιώργος επισκέπτης και λάτρης του Κολινδρού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. από την αρχή των θεμάτων το
    "ζεστό αβγό", ο δονητής (dildo"),είναι τα Κολινδρινά μασλάτια η κάνω λάθος ?
    όλοι έχετε να κάνετε με το blog .....ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ!!

    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ και τα Μασλάτια , και όλους αυτούς που τόσα χρόνια και τόσο συστηματικά αγνοείτε(όπως τώρα οι καραμέλα σας είναι τα μασλάτια και για τον Πολυζο ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑ)

    ναι λοιπόν παλικάρια μου , χαίρομαι που τα μασλάτια γίνονται το υπόθετο σε πισινούληδες παπούδων .
    Χαίρομαι που 20 συντάκτες γράφουν ότι νιώθουν
    και χαίρομαι που πετάχθηκαν από εκεί απόβλητα σαν και μερικούς από εσάς που επειδή είπατε δημόσια την λέξη παπαριά νομίζουν πως έχουν όλα τα δίκαια του Κόσμου !!!

    Μπράβο στα ΜΑΣΛΑΤΙΑ !!!
    Μπράβο στα παιδιά που το σκέφτηκαν
    Μπράβο σε όλους όσους ζηλεύουν αυτό που πάει να γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 1. Τα έργα που έκανε ο Πολύζος στον Κολινδρό έδωσαν δουλειά σε αρκετές οικογένειες. Δυστυχώς δεν ήταν επιχειρηματίας για να δώσει δουλειά και σε άλλους.
    2. Όταν ο Πολύζος έγινε δήμαρχος, ο Κολινδρός είχε νερό 2 ώρες την ημέρα (όχι για πόση, μόνο για πλύσιμο). Με τα έργα του οι βρύσες τρέχουν συνέχεια. Κι όταν έφυγε το νερό ήταν πόσιμο. Μετά δεν ξέρω τί έγινε...
    3. Από αυτά που γράφουν μερικοί φαίνεται ότι το πρόβλημά τους, διαχρονικά, είναι ο Πολύζος κι όχι η αποχή από τις εκλογές.
    4. Η αποχή ήταν μια λανθασμένη απόφαση μιας συναισθηματικά φορτισμένης λαϊκής συνέλευσης, στην οποία δεν βρέθηκε κανένας να τολμήσει να αρθρώσει διαφορετικό λόγο (λάθος και του Πολύζου και των υπολοίπων "αρχόντων"). Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει την ακόλουθη απλή ερώτηση: Κερδήθηκε ποτέ κάτι στη ζωή ή στην πολιτική με την αποχή; Ποιά θα ήταν η τύχη των προβλημάτων του Κολινδρού στο νέο Δήμο χωρίς εκπροσώπηση; Μήπως θα γινόμασταν αυτόνομο κρατίδιο τύπου "Μονακό";
    4. Ο Πολύζος στη ζωή του και στην πολιτική του καριέρα έκανε πολλά λάθη. Αν κάποιος αυτά δεν μπορεί να χωνέψει απλά δεν τον ψηφίζει. Αλλά μην προσπαθεί να μας πείσει ότι στο συγκεκριμένο, δηλαδή στις επερχόμενες εκλογές, υπάρχει καλύτερη λύση για τον Κολινδρό αλλά και για τη Β. Πιερία γενικότερα. Οι εκλογές δεν είναι κάτι το αφηρημένο στο οποίο μπορείς να πεις "θέλω για δήμαρχο τον Πούτιν". Οι υποψήφιοι είναι δεδομένοι και ο καλύτερος ή ο λιγότερο κακός είναι ο Πολύζος.
    5. Κάτι τελευταίο για τον φίλο από τα "Κολινδρινά μασλάτια": Το να χαρακτηρίζετε κάποιους "προδότες" είναι κάτι το οποίο με πολλή καλή θέληση κάποιος μπορεί να το ξεπεράσει. Αλλά να απειλείτε ευθέως όσους πολιτεύονται ότι την επομένη των εκλογών "θα τους κυνηγήσετε με τους γκασμάδες" ξεπερνά κατά πολύ τα όρια. Όχι ότι σας φοβάται κανένας, αλλά απλά δείχνει τί είστε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε kolindrock,
    Αφού μόνος σου παραδέχεσαι ότι τον Πολύζο δεν τον πήγαινες από παλιά.
    Γράφεις: "ανώνυμος ήμουν και τότε που ερχόσουν στην δουλειά μου να μου κάνεις χειραψία και αναγκαζόμουν να σου δώσω το χέρι γιατί φοβόμουν μην με κακό-χαρακτηρίσει το αφεντικό και με διώξει".
    Μην προσπαθείς, λοιπόν, να μας πείσεις ότι τώρα σ' έπιασε η καούρα για το μέλλον του χωριού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και που ξέρεις ότι αυτό το έκανε μόνο παλιά ?
    μήπως το κάνει και τώρα ?
    γιατί εγώ για τώρα μιλάω ...
    βέβαια αυτό ήταν πριν την δήλωση ότι κατεβαίνει ..
    χμμμ, η μήπως ήταν μετά την δήλωση ότι δεν κατεβαίνει ?
    δεν θυμάμαι να σου πω την αλήθεια ...
    έχω μπερδευτεί με τις φορές που είπε ότι κατεβαίνει και μετά αναίρεσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ά, ενώ παλιά τον πήγαινες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμε γράφεις "Με τα έργα του οι βρύσες τρέχουν συνέχεια. Κι όταν έφυγε το νερό ήταν πόσιμο. Μετά δεν ξέρω τί έγινε..."
    μετά δεν ξέρεις τι έγινε ?
    να ρωτήσεις τον Πολύζο για να μάθεις ...
    και μην μου πεις πως και αυτός δεν ξέρει , γιατί τα βρόντηξε από δήμαρχος για να πάει για βολευτής
    και η πιπίλα και το σύνθημα ήταν αν θυμάσαι
    "ψηφίστε τον Βαγγέλη τον δικό σας άνθρωπο,τον συντοπίτη που δεν θα ξεχάσει τον Κολινδρό και τα προβλήματα του"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Kolindrock,
    Καταρχήν σ' ευχαριστώ που δέχεται ότι ο Πολύζος έφερε το νερό στο χωριό όλη μέρα. Κατά δεύτερον, αφού τον θέλεις τόσο για δήμαρχο, ψήφισέ τον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Kolindrock, και Μασλάτια ,φαρισαϊσταί δήδεν Κολινδρινοί , για τους Λεγεωνάριους Δημοτικούς Συμβούλους που υπηρετείτε όλα τα χρόνια και κουβαλάτε τον χαρτοφύλακά τους και αυτή την φορά κατεβαίνουν μα τον Λαγδάρη σας παρακολουθώ εδώ και καιρό καμία κουβέντα!!!
    Απαντήστε:
    Πια ήταν η θέση που είχαν οι Λεγεωνάριοι τότε για την Αγροτική Κολινδρού?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Απάντα πρώτα γιατί κατεβαίνει για δήμαρχος και μετά ρώτα τους λεγεωνάριους εσύ ο ίδιος που κατεβαίνουν κι αυτοί πολύ κακώς με τον άλλον Βαγγέλη.
    Δε θα μας τη βγεις και δέκα.
    Ετοιμάσου όμως για χοντρές καταστάσεις από εδώ και πέρα.
    Θα γελάει όλο το ίντερνετ μ'αυτά που θα βγάλουμε.
    Υπομονή και θα δεις όταν έρθει η ώρα.
    Όχι ακόμη.
    Και δε θα γίνει επειδή είναι ο Πολύζος,αλλά επειδή είναι ο άνθρωπος που παρέβηκε όσα είχαμε πει στη πλατειά.
    Αν δεν έκανε αυτή τη κίνηση δε θα γινόταν τίποτα και θάχαμε άλλους στόχους σαν Κολινδρός.
    Αν ήταν άλλος στη θέση του ίσως άκουγε χειρότερα.
    Κι από τον ίδιο ακόμη, όπως έχει δείξει στο παρελθόν.
    Νομίζω πολύ χαλαροί είμαστε ακόμα μαζί του.
    Όσο για το μπλογκ ελάτε να το κλείστε αν είστε μάγκες που βάζετε στο στόμα σας εκατοντάδες επισκέπτες που μας διαβάζουν ανά ημέρα.
    (Ζήτα τις στατιστικές από τον blogger).
    Θα σας κράξει όλος ο ιντερνετικός κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Aνώνυμε σου βγάζω το καπέλο,είπες τη μισή αλήθεια τουλάχιστον:
    "ο λιγότερο κακός είναι ο Πολύζος".
    Το εκλαμβάνω ότι εννοείς για υποψήφιος δήμαρχος φυσικά.
    Η απόλυτη ξεφτίλα μας σαν ΒορειοΠιεριώτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η προσπάθεια να υπάρξει ένα τέτοιο μπλόγκ ήταν πολύ καλή.
    Μέχρι τη στιγμή που 3-4 απο εσάς τους 20 βγάλατε τις μάσκες και δείξατε τον πραγματικό σας εαυτό.
    Δηλαδή την δημιουργία ενός μπλόγκ που θα εξαπολύει τα πυρά του στον Βαγγέλη Πολύζο για να του κάνει κακό.
    Κρυμμένοι εσείς οι 4-5 πίσω απο ένα πολύ ωραίο όνομα (κολινδρινά μασλάτια)προσελκύσατε ανθρώπους που είχαν άγνοια για τον τελικό σκοπό σας.
    Είναι τυχαίο οτι απο τους 20 που λες οτι είστε τουλάχιστον οι 10 θα ψηφίσουν Βαγγέλη πολύζο ;
    Η νομίζεις οτι απο τους εκατοντάδες που σας διαβάζουν όλοι συμφωνούν μαζί σας ;
    Όσο για τις απειλές σου, τι θα κάνεις, τον Πολύζο ντά ;
    Αδερφέ στον τόπο που κατοικούμε τα έργα μένουν.
    Αλλά αυτά δε σε νοιάζουν, γιατί μπορεί να επισκέπτεσαι τον Κολινδρό μια φορά το δίμηνο,
    γιατί αν ζείς στον Κολινδρό απλά είσαι εχθρός του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Επίσης σαν Admin του μπλόκ σου και αν σέβεσαι την ελευθερία της έκφρασης μέσω των μπλόγκς, να αφήσεις τα σχόλια ελεύθερα, και όχι μόνο όσοι έχουν λογαριασμό.
    Όπως σου δίνεται βήμα εδώ, κάνε το ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ποιος μίλησε για ντα?
    Φαντάσματα βλέπεις μου φαίνεται.
    Όπως βλέπεις και για το μπλογκ μας.
    Μια χαρά ελεύθερα είναι τα σχόλια.
    Ανώνυμα δεν είναι πλέον.
    Όπως μπαίνω εγώ εδώ με ένα nick που σε οδηγεί σε ένα λογαριασμό ώστε να μπορείς να βρεις άκρη σε περίπτωση μηνύσεων και δεν εκμεταλεύομαι την ανωνυμία,έτσι θα μπαίνουν και στο δικό μας από εδώ και πέρα.
    Το τι θα ψηφίσει ο καθένας κι αν ψηφίσει είναι δημοκρατικό δικαίωμα του καθενός.
    Και προπαντός η ψήφος είναι κρυφή.
    Τώρα εσύ με τι κριτήρια θα είσαι μέσα το παραβάν και θα ξέρεις τι θα ψηφίσει ο καθένας είναι άξιον απορίας για τη δημοκρατία μας.
    Είσαι και αφελής.
    Πήγες να αφήσεις ανώνυμα σχόλια στο μπλογκ μας για να κάνεις δολιοφθορά και τα βρήκες μπαστούνια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Όσο για το μπλογκ μας,
    όποιος το πειράξει θα πάρει το δρόμο προς τον δημόσιο εξευτελισμό και την άγουσα προς τα δικαστήρια.
    Ένα θα κλείνει δέκα θα ανοίγουν...
    από εδώ και πέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Για το σκοπό του μπλόγκ σου θα μας πείς ;
    Αμα κάνεις μια αναζήτηση στο όνομα Πολύζος έχεις καμιά 40αριά αποτελέσματα, τυχαίο δε νομίζω.
    Και άντε μη τον λές σε μένα αλλά να τον πείς στους άλλους που παρέσυρες.

    Υ.Γ.
    Προβλέπω μέχρι τις εκλογές να μένεις μόνος σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Όχι.
    Θα έχω παρέα και τον Νίκο σίγουρα.
    Ξέρεις ποιο Νίκο!!!
    Από τα διόδια.
    Και δε με νοιάζει αν μείνουν άλλοι ως το τέλος.
    Εγώ θα αντέξω...
    Και θα έχω και τη συνείδηση καθαρή...
    Και πούσαι?
    Περιμένω απαντήσεις από το πρώτο ακόμα σχόλιο.
    Δε ξεχνώ.
    Ήμουνα ξεκάθαρος στις ερωτήσεις μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τώρα το πρόσεξα.
    Σε μια απαντησή σου παραπάνω το παραδέχεσαι και μόνος σου, λές :<>

    Αρα ο στόχος του μπλόγκ σου αποκαλύπτεται.

    Και ποιός είσαι εσύ ρε μεγάλε που στο όνομα του κολινδρού βάζεις και στόχους.

    Σε διόρισε κανείς εκπρόσωπο του Κολινδρού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αν δεν έκανε αυτή την κίνηση θα είχαμε άλλους στόχους σαν Κολινδρός.
    Αυτά λές παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. o Νίκος πόνεσε.είχε και έχει άποψη. Αστον ήσυχο.Μην τον χρησιμοποιείς για ασπίδα... είσαι μόνος και άρχισες να φοβάσαι...Ψυχραιμία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Nαι.
    Φοβάμαι εσένα δικηγόρε και τις μηνύσεις σου.
    Ξεκαθάρισε τι θέλεις από τη ζωή σου και μετά ρώτα με ότι θες ανώνυμε.
    Για το στόχο του μπλογκ ρώτα άλλους πιο αντικειμενικούς να σου πουν.
    Εγώ θα στα πω υποκειμενικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ακόμη να απαντήστε στη πρώτη ερώτηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος είπε...
    "Αλλά να απειλείτε ευθέως όσους πολιτεύονται ότι την επομένη των εκλογών "θα τους κυνηγήσετε με τους γκασμάδες" ξεπερνά κατά πολύ τα όρια. Όχι ότι σας φοβάται κανένας, αλλά απλά δείχνει τί είστε....."
    ================================
    Δε γράφω κάτι τέτοιο εδώ μέσα.
    Εκεί που το γράφω έλα να το σχολιάσεις.
    Και δε κατάλαβες τι εννοώ μ'αυτό.
    Απλώς πας να κερδίσεις τις εντυπώσεις πάλι.
    Λυπάμαι ειλκρινά για το δρόμο που διάλεξες να ακολουθήσεις.
    Τον εύκολο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Το πού θα γράφω είναι δικιά μου δουλειά. Εσύ έγραψες κάτι το οποίο είναι απαράδεκτο και δεν έχει σημασία αν το έγραψες στο ένα ή το άλλο μπλογκ.
    Κρίμα που ξεφτιλίζεις μια ωραία προσπάθεια στην οποία συμμετέχουν και αξιόλογα παιδιά. Το ελάχιστο που μπορείς να κάνεις είναι να αλλάξεις το όνομα του προφίλ σου, προκειμένου να μην συμπίπτει με το όνομα του μπλογκ. Δεν έχεις δικαίωμα να καπηλεύεσαι μια συλλογική προσπάθεια, όπως δεν έχεις το δικαίωμα να καπηλεύεσαι το σύνολο των επισκεπτών σας.
    Όσο για το μπλογκ σας, να ξέρεις ότι κανείς δεν πρόκειται να το πειράξει (εξάλλου, εσύ κάνεις τόσο "καλή δουλειά¨ απαξιώνοντάς το μ΄αυτά που γράφεις..). Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν μάθει να σέβονται τη διαφορετική άποψη, πολύ πριν η Google πιάσει το 1 εκατομμύρια δολλάρια σε αξία....Και υπάρχουν κολινδρινοί που πονάνε κάθε τί κολινδρινό, ακόμα και αν δεν συμφωνούν μαζί του.
    Κι αφού θες να επιμένεις σε δήθεν αναπάντητες ερωτήσεις, εγώ σου ξαναθυμίζω μερικές που έθεσα στο χώρο σου και δεν τις απάντησες:
    1. Άξιζε να πεθάνει ή να μείνει ανάπηρος ένας άνθρωπος, ένας συμπατριώτης μας, για την έδρα του Δήμου;
    2. Ποιά θα ήταν η τύχη των προβλημάτων του Κολινδρού χωρίς εκπροσώπηση στο νέο Δήμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος είπε...
    Το πού θα γράφω είναι δικιά μου δουλειά. Εσύ έγραψες κάτι το οποίο είναι απαράδεκτο και δεν έχει σημασία αν το έγραψες στο ένα ή το άλλο μπλογκ.
    ============================
    Aφού το έγραψα εγώ είναι δικιά μου δουλειά.
    Μόνο εσύ το λες στη σημερινή Ελλάδα ότι δε θα πάρουμε τα όπλα ή τους κασμάδες μ'αυτά που μας κάνουν οι πολιτευόμενοι τωνεκάστοτε κυβερνήσεων.
    Πρέπει να έχεις οικονομικά συμφέροντα ή να είσαι καλοπληρωμένος του δημοσίου,για να μη λες το αντίθετο.
    Κάθε σώφρον Έλληνας πνέει τα μένεα εναντίον των πολιτευόμενων.
    Πρώτη φορά ακούω τέτοια λόγια.
    Άκου ξεπερνώ τα όρια επειδή είπα ότι θα τους πάρουμε όλους τους πολιτευόμενους με τους κασμάδες!!!
    Είσαι και μεγάλο παιδί...
    Δε ντρέπεσαι λίγο?
    Θα βγάλω την απάντησή σου σε μεγάλα μπλογκ,για να δούμε αντιδράσεις...


    Κρίμα που ξεφτιλίζεις μια ωραία προσπάθεια στην οποία συμμετέχουν και αξιόλογα παιδιά.
    ============================
    Δηλαδή συμμετέχουν και πολλά μη αξιόλογα παιδιά,σύμφωνα με τα λεγόμενά σου.
    Εσύ το είπες.
    Κρίμα...
    Και κάποιους δε τους έχεις δει καν και δε ξέρεις ούτε ποιοι είναι...
    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Το ελάχιστο που μπορείς να κάνεις είναι να αλλάξεις το όνομα του προφίλ σου, προκειμένου να μην συμπίπτει με το όνομα του μπλογκ. Δεν έχεις δικαίωμα να καπηλεύεσαι μια συλλογική προσπάθεια, όπως δεν έχεις το δικαίωμα να καπηλεύεσαι το σύνολο των επισκεπτών σας.
    ==========================
    Αν μου το ζητήσουν τα παιδιά θα το κάνω γι'αυτούς κ όχι για ανώνυμους και δικηγοράκους...
    Και κανείς δε κάθεται με το ζόρι στα ΜΑΣΛΑΤΙΑ,ούτε να διαβάσει ούτε να κάνει το κόπο να μας επισκεπτεί,ούτε να γράψει...
    Κι αφού είσαι μέσα στο μυαλό τους και ξέρεις τι θα ψηφίσουν στη κάλπη κι αν πάνε,θα ξέρεις σίγουρα και ότι τραβάνε ζόρια στο μπλογκ και τυος κρατάμε όλους με το ζόρι.


    Όσο για το μπλογκ σας, να ξέρεις ότι κανείς δεν πρόκειται να το πειράξει (εξάλλου, εσύ κάνεις τόσο "καλή δουλειά¨ απαξιώνοντάς το μ΄αυτά που γράφεις..). Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν μάθει να σέβονται τη διαφορετική άποψη, πολύ πριν η Google πιάσει το 1 εκατομμύρια δολλάρια σε αξία....Και υπάρχουν κολινδρινοί που πονάνε κάθε τί κολινδρινό, ακόμα και αν δεν συμφωνούν μαζί του.
    =============================
    Κια νάθελες δε μπορείς να το πειράξεις.
    Δεν έχεις ούτε κότσια ούτε σοβαρά επιχειρήματα να το κάνεις.
    Αν κρίνω το πόνο που έχεις εσύ για το χωριό ΜΑΣ,τότε είναι απολύτως λογικό να πέσει σαν χάρτινος πύργος σε χέρια επιτήδειων.
    Τώρα που έφτιαξες και μπλογκ θα μάθεις και τη google από την καλή και την ανάποδη.


    Κι αφού θες να επιμένεις σε δήθεν αναπάντητες ερωτήσεις, εγώ σου ξαναθυμίζω μερικές που έθεσα στο χώρο σου και δεν τις απάντησες:
    1. Άξιζε να πεθάνει ή να μείνει ανάπηρος ένας άνθρωπος, ένας συμπατριώτης μας, για την έδρα του Δήμου;
    2. Ποιά θα ήταν η τύχη των προβλημάτων του Κολινδρού χωρίς εκπροσώπηση στο νέο Δήμο;
    ================================
    Στο μπλογκ μας δε πέφτει τίποτα κάτω,ούτε μένει αναπάντητο κάτι που είναι άξιο σχολιασμού.
    Κάποιος θα σε απάντησε, αν δεν ήσουν ανώνυμος.
    Εκτός κι αν ήσουν και δε το δώσαμε σημασία ως χαρακτηρισμένο άνευ σημασίας.
    Ρώτα τον Πολύζο που τον αποκάλεσε "υποψήφιο νεκρό" στο ΔΙΟΝ TV, αν αξίζει πιο πολύ μια ζωή ή μια υποψηφιότητα και το ίδιο το παιδί, που φρόντισα να μάθω πως σκέφτεται και πως νοιώθει εδώ και καιρό,παρεμπιπτόντως.
    Η ερώτηση δύο δεν υφίσταται από τη στιγμή που αποφασίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΕΚΛΟΓΕΣ,δίχως καμιά ένσταση.
    Αλλά "για να μη κλαις που έχουν οι φίλες σου κι εσύ δεν έχεις" όπως λέει κι ο Τζίμης Πανούσης και θα το χρησιμοποιήσεις ως επιχείρημα εναντίον μας, στη δεύτερη ερώτηση απαντώ ότι παρόλο που σαν Έθνος περάσαμε τετρακόσια χρόνια σκλαβιάς,δύο παγκόσμιους πολέμους,κατοχές κι εμφύλιους,καταφέραμε να επιβιώσαμε παρόλα τα προβλήματα και τις κακουχίες και κόντρα σε όλα τα προγνωστικά των εχθρών μας.
    Έτσι θα γίνει και τώρα.
    Θα γινόταν μάλλον.
    Τώρα μας έσωσες εσύ από τη καταστροφή και τον όλεθρο...

    Φιλαράκι δε τρώμε το χοντρό σας παραμύθι,όσο και να προσπαθείτε να μας βγάλετε το άσπρο μαύρο...
    Μπορεί να πετύχεις το στόχο της ζωής σου και να γίνεις δήμαρχος Πύδνας,αλλά έχεις αποτύχει στη συνείδηση των Κολινδρινών κι αυτό θα μείνει στην ιστορία ΜΑΣ και θα το διαπιστώσεις όσο και να τσιγκλάς και να χάνεις τη ψυχραιμία σου.
    Προσωπικά δε θα επανέλθω εδώ να γράψω,αλλά θα σε παρακολουθώ,διότι κατά λάθος
    σε κάνω μάγκα αφού οι επισκέψεις όλες από μας είναι για να βλέπουν τα σχόλιά μας,
    χάνω τζάμπα χρόνο μαζί σου αφού έχω καλύτερα πράγματα να ασχοληθώ και που αξίζουν πιο πολύ από εσάς του ίδιους και τους αυλικούς σου.
    Θα σε περιμένω στο δικό μου μπλογκ,βάζοντας ένα λογαριασμό και να λες ότι θες.
    Δε πρόκειται να σου κόψει κανείς τίποτα.
    Στο υπόσχονται όλοι στο μπλογκ μας.
    Και οι μη αξιόλογοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ακόμα να απαντήσεις στις ερωτήσεις..
    Κι ακόμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. kolidrinamaslatia@gmail.com είπε..
    Μόνο εσύ το λες στη σημερινή Ελλάδα ότι δε θα πάρουμε τα όπλα ή τους κασμάδες μ'αυτά που μας κάνουν οι πολιτευόμενοι τωνεκάστοτε κυβερνήσεων.
    Πρέπει να έχεις οικονομικά συμφέροντα ή να είσαι καλοπληρωμένος του δημοσίου,για να μη λες το αντίθετο.
    Κάθε σώφρον Έλληνας πνέει τα μένεα εναντίον των πολιτευόμενων.
    ---------------------------------
    Αναμενόμενα τα αισθήματα, λάθος η αντίδραση. Δηλαδή θα τα ξεθεμελιώσουμε όλα και θα γυρίσουμε στο Μεσαίωνα; Το θέμα είναι να διορθώνουμε, όχι να γκρεμίζουμε. Αλλά και κάτι άλλο: Πιστεύεις ειλικρινά ότι μπορούν οι Έλληνες να κάνουν τέτοια την σήμερον ημέρα; Κοίτα γύρω σου: Οι πιο πολλοί είναι ψιλοβολεμένοι με τον ένα ή άλλο τρόπο: άλλος δεν πληρώνει φόρους, άλλος πέτυχε να χτίσει το αυθαιρετάκι του, άλλος μπήκε με μέσο στο Δημόσιο, άλλος παίρνει την αναπηρική συνταξούλα του χωρίς να τη δικαιούται, άλλος κλέβει το Δημόσιο με υπερτιμολογήσεις, και πάει λέγοντας. Ξεσηκώνονται μόνο όταν θίγεται το μαγαζάκι τους. Δεν τους νοιάζει πραγματικά το σωστό και το δίκαιο.

    kolidrinamaslatia@gmail.com είπε..
    Δηλαδή συμμετέχουν και πολλά μη αξιόλογα παιδιά,σύμφωνα με τα λεγόμενά σου.
    Εσύ το είπες.
    Κρίμα...
    Και κάποιους δε τους έχεις δει καν και δε ξέρεις ούτε ποιοι είναι..
    -------------------------------------------
    Διαλέγεις πάντα τη λάθος ανάγνωση. Ακριβώς επειδή δεν μπορώ να σας αναγνωρίσω όλους, έγραψα ότι συμμετέχουν και αξιόλογα παιδιά. Από τα προφίλ σας μπόρεσα να αναγνωρίσω 4-5 παιδιά που όλοι είναι εντάξει. Τους υπόλοιπους δεν τους ξέρω. Αν έγραφα ότι είστε όλοι εντάξει χωρίς να σας ξέρω, δεν θα ήταν σαν να σας κορόιδευα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. kolidrinamaslatia@gmail.com είπε..
    Αν κρίνω το πόνο που έχεις εσύ για το χωριό ΜΑΣ,τότε είναι απολύτως λογικό να πέσει σαν χάρτινος πύργος σε χέρια επιτήδειων.
    Τώρα που έφτιαξες και μπλογκ θα μάθεις και τη google από την καλή και την ανάποδη.
    ----------------------------------------------
    1. Δεν είμαι ο Πολύζος
    2. Ποιοί είναι οι επιτήδειοι στα χέρια των οποίων θα πέσει το χωριό; Μήπως έπρεπε να το αφήσουμε να πέσει στα χέρια αυτών που μας πήραν την έδρα; Ή μήπως στον κ. Ευγένιο, που έκανε 5 μεταδημοτεύσεις στην προσπάθειά του να συμπληρώσει ψηφοδέλτιο;


    kolidrinamaslatia@gmail.com είπε..
    Ρώτα τον Πολύζο που τον αποκάλεσε "υποψήφιο νεκρό" στο ΔΙΟΝ TV, αν αξίζει πιο πολύ μια ζωή ή μια υποψηφιότητα και το ίδιο το παιδί, που φρόντισα να μάθω πως σκέφτεται και πως νοιώθει εδώ και καιρό,παρεμπιπτόντως.
    Η ερώτηση δύο δεν υφίσταται από τη στιγμή που αποφασίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΕΚΛΟΓΕΣ,δίχως καμιά ένσταση.
    Αλλά "για να μη κλαις που έχουν οι φίλες σου κι εσύ δεν έχεις" όπως λέει κι ο Τζίμης Πανούσης και θα το χρησιμοποιήσεις ως επιχείρημα εναντίον μας, στη δεύτερη ερώτηση απαντώ ότι παρόλο που σαν Έθνος περάσαμε τετρακόσια χρόνια σκλαβιάς,δύο παγκόσμιους πολέμους,κατοχές κι εμφύλιους,καταφέραμε να επιβιώσαμε παρόλα τα προβλήματα και τις κακουχίες και κόντρα σε όλα τα προγνωστικά των εχθρών μας.
    ----------------------------------------
    Εγώ δεν ρώτησα ούτε τον Πολύζο, ούτε το Νίκο, ούτε τη λαϊκή συνέλευση. Ρώτησα εσένα.
    Όσο για την απάντησή σου στη δεύτερη ερώτηση, με εκπλήσσεις: Το θέμα είναι να επιβιώσουμε; Όπως επιβιώνουν π.χ. τα ψάρια σ’ ένα ενυδρείο ή οι πίθηκοι στη ζούγκλα; Εγώ νόμιζα ότι το θέμα είναι να πάμε για κάτι καλύτερο. Κι εσύ νομίζω γι’αυτό ξοδεύεις το χρόνο σου και γράφεις.

    kolidrinamaslatia@gmail.com είπε..
    Μπορεί να πετύχεις το στόχο της ζωής σου και να γίνεις δήμαρχος Πύδνας,αλλά έχεις αποτύχει στη συνείδηση των Κολινδρινών κι αυτό θα μείνει στην ιστορία ΜΑΣ και θα το διαπιστώσεις όσο και να τσιγκλάς και να χάνεις τη ψυχραιμία σου.
    ------------------------------
    Όπως είπα παραπάνω, δεν είμαι ο Πολύζος. Αλλά μάλλον υπάρχει μια αντίφαση εδώ: Αν ο Πολύζος έχει αποτύχει στη συνείδηση των Κολινδρινών, πώς θα γίνει δήμαρχος; Με τις ψήφους από την Πύδνα, που έχει δικό της υποψήφιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή