Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Ενθουσιώδης συμμετοχή του κόσμου στην χθεσινή ομιλία του Βαγγέλη Πολύζου στο Κίτρος

 Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βαγγέλης Πολύζος μπροστά σ' ένα μεγάλο ενθουσιώδες πλήθος στο Κίτρος ανέπτυξε το πλάνο της διοίκησης που πρόκειται να ακολουθήσει ως Δήμαρχος. Με αίσθημα ευθύνης τόνισε ότι στην δύσκολη αυτοδιοικητική και οικονομική συγκυρία οι Δήμοι και συγκεκριμένα ο Δήμος Πύδνας Κολινδρού χρειάζεται έμπειρους ανθρώπους με δοκιμασμένη και πετυχημένη θητεία στην τοπική αυτοδιοίκηση. Ανέλυσε τις κατευθύνσεις και τις αρχές πάνω στις οποίες θα οικοδομήσει την αυτοδιοικητική του στρατηγική. Παράθεσε συγκεκριμένες προτάσεις για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής της Βόρειας Πιερίας.
Εγγύηση για την μελλοντική του πορεία αποτελει το έργο που επιτέλεσε τόσο ως Δήμαρχος όσο και ως βουλευτής. Παράλληλα αναφέρθηκε στον συνυποψήφιο του κ. Λαγδάρη λέγοντας ότι δεν έχει να παρουσιάσει κανένα απολύτως σοβαρό έργο στην αυτοδοδιοικητική του διαδρομή παρά μόνο ένα χρέος που άφησε.
Τέλος εστίασε την προσοχή του στα άξια στελέχη που απαρτίζουν τον Υπερκομματικό Συνδυασμό Δυνατή Βόρεια Πιερία τονίζοντας την ανιδιοτελή διάθεση προσφοράς. Κάλεσε όλους να στείλουν βροντερό μήνυμα στις εκλογές την 7ης Νοεμβρίου και με την ψήφο τους να θέσουν τις βάσεις για μία Δυνατή Βόρεια Πιερία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου