Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Μεγάλο πλήθος κόσμου στην τελική προεκλογική ομιλία του Βαγγέλη Πολύζου στον Κολινδρό

Στον Κολινδρό μίλησε χθες ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Ευάγγελος Πολύζος. Η πλατεία Σαμαρά κυριολεκτικά βούλιαξε από την πρωτοφανή συγκέντρωση και το μέγα πλήθος του κόσμου. Η αθρόα προσέλευση των δημοτών δημιούργησε ένα πανηγυρικό ζεστό κλίμα στέλνοντας ένα μήνυμα νίκης του Υπερκομματικού Συνδυασμού Δυνατή Βόρεια Πιερία για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου. Ο κ. Πολύζος δήλωσε βαθιά συγκινημένος από το βροντερό παρόν των Κολινδρινών.

Έκανε αναφορά στην πορεία του ως Δήμαρχος Κολινδρού και στο τεράστιο έργο που υλοποίησε. Δεν αρκέστηκε σε ευχολόγια για τις παρεμβάσεις που πρόκειται να πραγματοποιήσει αλλά ανέλυσε την φιλοσοφία του τρόπου ανάπτυξης της Βόρειας Πιερίας.
Ο κ. Πολύζος δήλωσε ακούραστος εργάτης και ασυμβίβαστος διεκδικητής πόρων και έργων για το συμφέρον των δημοτών. Ανέλυσε όλες τις διαστάσεις για την δημιουργία ενός Δήμου που θα προσελκύει επενδύσεις, θα ενισχύει τις υπάρχουσες υποδομές, θα προσθέτει νέες και θα πολλαπλασιάζει τις θέσεις εργασίας. Επεσήμανε τα συγκριτικα πλεονεκτήματα του Κολινδρού με ιδιαίτερη μνεία στον αγροτουρισμό και τον αθλητικό τουρισμό.
Αναφέρθηκε στα άξια στελέχη που πλαισιώνουν τον Υπερκομματικό Συνδυασμό Δυνατή Βόρεια Πιερία. 'Ολοι μαζί θα συμβάλλουν στον μέγιστο βαθμό για την οικοδόμηση ενός ισχυρού Δήμου. Κλείνοντας δήλωσε σίγουρος για την νίκη της Κυριακής καλώντας όλους να ψηφίσουν για μια Δυνατή Βόρεια Πιερία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου